Tervetuloa Luumäen Rastin Hippo-suunnistuskouluun 2020!

Vallitsevien olosuhteiden takia aloitamme tänä keväänä suunnistukoulun etänä.

Toimitamme ensikertalaisille materiaalipaketin (sis. karttamuovin ja tehtävävihkon). Ota yhteyttä sähköpostilla: katriina.ovaska1@gmail.com saadaksesi sen. Myös vanhojen suunnistuskoululaisten on mahdollista saada materiaali halutessaan.

Suunnistuskoululaiset pääsevät yhdessä vanhemman tai muun tukihenkilön kanssa harjoittelemaan suunnistusta omatoimisesti maksutta helpoilla radoilla toukokuun ajan.

Harjoitukset ovat maastossa toukokuun loppuun asti.

Taavetin valleilla on 3 rataa, joissa rasteilla on rastiliput.

Puukylässä ratavaihtoehtoina ovat RR, TR ja suora. Maastossa on siimari, ja rasteilla rastiliput.

Kartat (ämpärissä) ja ohjeet löytyvät LuuRan toimistolta (Linnoitus- ja kotiseutumuseon takana).

Kesäkuun alusta alkaen LuuRa järjestää torstaisin nuorille ohjattuja suunnistusharjoituksia. Harjoitukset sisältyvät LuuRan nuorten harjoituksiin. (Katso liittymismaksu LuuRan nuoret -sivulta). Aiheet ja muut lisätiedot harjoituksista LuuRan nuoret -sivulta.

Suunnistusta on mahdollista harjoitella myös seuran kuntorasteilla tiistaisin. Tiistai-rastit ovat maksuttomia alle 18-vuotiaille.

Harjoituksiin osallistuminen omalla vastuulla.

Lisätietoja: Janne Neuvonen 0500 185874, Katriina Ovaska 0503476913

Hippo

Toiminnan tavoitteet

Suunnistuskoulun tavoitteena on antaa lapsille elämyksiä ja kokemuksia luonnossa. Suunnistuskoulussa tutustutaan suunnistuksen perusteisiin, karttaan ja karttamerkkeihin lapsille sopivalla tavalla sekä harjoitellaan rastien etsimistä ja metsässä liikkumista. Suunnistuskoulussa on monipuolista suunnistuksellista toimintaa 6-12-vuotiaille lapsille ja nuorille perheineen. Toivoisimme vanhemmilta läsnäoloa suunnistuskoulun harjoituksissa ja valmiutta lähteä metsään lastenne kanssa. Lapset tarvitsevat varsinkin harrastuksen alkuvaiheessa runsaasti tukea aikuiselta.

Yhteystiedot, ilmoittautuminen ja maksut

Suunnistuskoulutoiminnan yhteyshenkilönä toimii Janne Neuvonen. Hänet tavoittaa numerosta 0500 185874 tai sähköpostilla neuvoset@netti.fi. Häneltä saa lisätietoja maksuihin ja muihin asioihin liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos on jotain kysyttävää!