Tervetuloa Luumäen Rastin Hippo-suunnistuskouluun 2022!

Tämän kevään Hippo-suunnistuskoulu käynnistyy jälleen lajiin kuuluvasti ulkona.

Tarjoamme viisi ilmaista tutustumiskertaa lajia aloitteleville ensikertalaisille. Harjoitukset sopivat myös nuorimmille, jo aikaisemmin suunnistaneille lapsille.

Tarkemmat toiminnan tavoitteet sekä yhteystiedot kysymyksiä varten löytyvät alempaa.

Vuoden 2022 Hippo-suunnistuskoulun ohjelma:

Päivämäärä Aika Paikka
Ti 26.4. Klo 18.00 Puukylä, Savitaipaleentie 11
Ti 3.5. Klo 18.00 Parsikko, Vintturimäentie 1
Ti 10.5. Klo 18.00 Taavetti pohjoinen, Savitaipaleentie 11
Ti 17.5. Klo 18.00 Hautakangas, Savitaipaleentie 1120
Ti 24.5. Klo 18.00 Taavetin linnoitus, Linnalantie 33

Harjoituksiin osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Suunnistusta on mahdollista harjoitella suunnistuskoulun jälkeen esimerkiksi seuran kuntorastiradoilla tiistaisin ja keskiviikkoisin. Tiistai-rastit ovat maksuttomia alle 18-vuotiaille.

Lisää tietoa mahdollisuuksista suunnistuskoulun jatkoksi löytyy seuran sivuilta, Nuoriso-välilehden alta. Ohjaajilta kysyminen on myös hyvä vaihtoehto!

Nähdään rasteilla!

Hippo

Toiminnan tavoitteet

Suunnistuskoulun tavoitteena on antaa lapsille elämyksiä ja kokemuksia luonnossa. Suunnistuskoulussa tutustutaan suunnistuksen perusteisiin, karttaan ja karttamerkkeihin lapsille sopivalla tavalla sekä harjoitellaan rastien etsimistä ja metsässä liikkumista. Suunnistuskoulussa on monipuolista suunnistuksellista toimintaa lajia aloitteleville 5-12-vuotiaille lapsille ja nuorille perheineen. Toivoisimme vanhemmilta läsnäoloa suunnistuskoulun harjoituksissa ja valmiutta lähteä metsään lastenne kanssa. Lapset tarvitsevat varsinkin harrastuksen alkuvaiheessa runsaasti tukea aikuiselta.

Yhteystiedot

Suunnistuskoulutoiminnan yhteyshenkilönä toimii Janne Neuvonen. Hänet tavoittaa numerosta 0500 185874 tai sähköpostilla neuvoset@netti.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos on kysyttävää!