Okkolan mäelle on tehty kaksi rataa, jotka ovat avoinna kaikille. Kartat ovat saatavilla Okkolan ulkoilulenkin varrelta kuntovihkolaatikosta, jonka sijainnin näkee alla olevasta linkistä.

Tarjolla on helppo, lyhyt rata, jonka pituus on 2,4 kilometriä. Lyhyen radan rastit ovat teiden ja polkujen lähellä, joten matkaan ei vaadita hirmuista taitopohjaa. Lyhyen radan kartta on 1:10000. Haastavampi rata on pituudeltaan 4,1 kilometriä ja tarjoaa vaikeampia rastivälejä. Haastava rata on mahdollista juosta sekä 1:10000 tai 1:15000 mittakaavan kartalla.

Jos haluaa hakea lisää jännitystä ja haastetta syysillan suoritukseen, voi matkaan lähteä hämärän tai pimeän aikaan. Rastit on varustettu heijastimilla. Suorituksen voi merkitä Okkolan kuntovihkoon ja nimen perään voi kirjoittaa esimerkiksi sulkuihin (suunnistus). Lähtöpaikalle voi saapua auton kanssa tai radan voi kiertää osana omaa lenkkiä. Radat ovat juostavissa LuuRan kauden päättäjäispäivään, perjantaihin 6.11. asti. Ratamestarina Janne Kuningas.

Kuntovihkon sijainti: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=40000&text=Kuntovihko&sr…

– Janne K