Luumäen Rasti toimii Suomen hallituksen ja Suomen suunnistusliiton ohjeiden mukaisesti vallitsevassa koronavirustilanteessa. Toistaiseksi epidemia vaikuttaa toimintaan seuraavasti:

  1. Hippo-suunnistuskoulun aloitusajankohta siirtyy myöhemmäksi. Uudesta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.
  2. Maanantain saliharjoitukset vaihdetaan ulkona tehtävään mäkijuoksuharjoitukseen. Kokoontuminen LuuRan toimistolla klo 18. Torstain vetoharjoitus pysyy toistaiseksi ohjelmassa. Harjoituksissa tulee välttää lähikontaktia muihin. Älä missään tapauksessa tule treenaamaan kipeänä!
  3. Kuntorastikausi käynnistetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti huhtikuun lopussa. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia riippuen epidemian etenemisestä ja siihen liittyvästä ohjeistuksesta. Metsät ovat turvallisia liikuntapaikkoja, kunhan kontaktia muihin suunnistajiin vältetään. Tarkemmat tiedot kuntorasteista ja niihin liittyvistä käytännöistä tiedotetaan huhtikuun aikana.

Luonnossa liikkumista omatoimisesti ei ole toistaiseksi rajoitettu. Jokaisen tulee kuitenkin noudattaa annettuja ohjeita lähikontaktien välttämisestä ja urheilla vain terveenä.

LuuRa seuraa tilannetta ja tiedottaa muutoksista tarpeen mukaan.

– Anni